Despre

Home/Despre
Despre 2017-08-08T10:21:54+03:00

Despre cabinet

Titularul cabinetului este medic primar de chirurgie generala din 1996, doctor in stiinte medicale avand competente in chirurgie laparoscopica si endoscopie digestiva diagnostica. A activat din anul 1991 in Spitalul Municipal „Elisabeta Doamna” Galati, in sectia chirurgie generala, iar din anul 2005 continuand si in prezent, in sectia Chirurgie III a Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” Galati. Pe parcursul acestor ani a abordat paleta completa a interventiilor corespunzatoare specialitatii cu un accent deosebit, actual, pe patologia oncologica.
Patologia oncologica digestiva in crestere alarmanta, precum si nevoia monitorizarii postoperatorii a impus obtinerea competentei de endoscopie digestiva.

Cabinetul Medical de chirurgie si endoscopie digestiva Dr. Paul Ichim a fost deschis la 01.07.2017. Structura organizatorica a cabinetului este de cabinet medical individual, fara personalitate juridica. Serviciile oferite de catre cabinet sunt conform specialitatii si competentelor titularului cabinetului.

Dotarea tehnica a cabinetului permite efectuarea de mici interventii chirurgicale, proctologice si flebologice. Serviciile oferite in cabinetul medical sunt in regim ambulatoriu cu eventuala supraveghere de scurta durata. Prin colaborarea cu alte servicii medicale, precum si cu alti specialisti in domeniu, cabinetul asigura diagnostic ecografic si histopatologic. Serviciile complete oferite se gasesc enumerate intr-un capitol distinct.

Cabinetul este situat intr-o pozitie centrala a orasului Galati, avand o accesibilitate buna.
Serviciile medicale sunt oferite dupa o programare prealabila la numarul de telefon 0754.095.566 sau pe www.drpaulichim.ro.

Contact

⁠⁠⁠Localizat intr-o pozitie centrala a orasului Galati, Cabinetul Medical de Chirurgie si Endoscopie Digestiva Dr. PAUL ICHIM va intampina cu o echipa profesionista si aparatura de calitate, necesare stabilirii unui diagnostic si tratament eficient. Va asteptam cu drag in clinica noastra pentru un consult chirurgical sau o manevra endoscopica diagnostica.

Adresa cabinet medical:
Strada Domneasca, nr. 22, Galati
(intrare din Iacob Lahovary)
Telefon: 0754 095 566

Program cabinet medical:
Luni-Vineri: 17:00 – 20:00
Sambata: INCHIS
Duminica: INCHIS