Cabinet medical individual Dr. PAUL ICHIM

Titularul cabinetului este medic primar de chirurgie generală din 1996, doctor în știinte medicale având competențe în chirurgie laparoscopică și endoscopie digestivă diagnostică. A activat din anul 1991 în Spitalul Municipal „Elisabeta Doamna” Galați, în secția chirurgie generală, iar din anul 2005 continuând și în prezent, în secția Chirurgie III a Spitalul Clinic Judetean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați. Pe parcursul acestor ani a abordat paleta completă a intervențiilor corespunzătoare specialității cu un accent deosebit, actual, pe patologia oncologică.
Patologia oncologică digestivă în creștere alarmantă, precum și nevoia monitorizării postoperatorii a impus obținerea competenței de endoscopie digestivă.

Cabinetul Medical de chirurgie și endoscopie digestivă Dr. Paul Ichim a fost deschis la 01.07.2017. Structura organizatorică a cabinetului este de cabinet medical individual, fără personalitate juridică. Serviciile oferite de către cabinet sunt conform specialității și competențelor titularului cabinetului.

Dotarea tehnică a cabinetului permite efectuarea de mici intervenții chirurgicale, proctologice și flebologice. Serviciile oferite în cabinetul medical sunt în regim ambulatoriu cu eventuala supraveghere de scurtă durată. Prin colaborarea cu alte servicii medicale, precum și cu alți specialiști în domeniu, cabinetul asigură diagnostic ecografic și histopatologic. Serviciile complete oferite se găsesc enumerate într-un capitol distinct.

Cabinetul este situat într-o poziție centrală a orașului Galați, având o accesibilitate bună.
Serviciile medicale sunt oferite după o programare prealabilă la numărul de telefon 0754.095.566 sau pe www.drpaulichim.ro.

Contact

⁠⁠⁠Localizat într-o poziție centrală a orașului Galați, Cabinetul Medical de Chirurgie și Endoscopie Digestivă Dr. PAUL ICHIM vă întâmpină cu o echipă profesionistă și aparatură de calitate, necesare stabilirii unui diagnostic și tratament eficient. Vă asteptăm cu drag în clinica noastră pentru un consult chirurgical sau o manevră endoscopică diagnostică.

Adresă cabinet medical:
Strada Domnească, nr. 22, Galați
(intrare din Iacob Lahovary)
Telefon: 0754 095 566

Program cabinet medical:
Luni-Vineri: 17:00 – 20:00
Sâmbătă: ÎNCHIS
Duminică: ÎNCHIS